Praktiken

Praktiken i lördags gick väl iaf ok. Jag fick gå med A istället för A.S för hon var tydligen borta. :s Det gick bra men jag hade väl helst vilja gått med A.S eftersom jag har gått med henne nästan hela pratiken. Idag har jag varit ledig, riktigt skönt faktiskt, bara slappade i soffan och tittade på tv till ca 13, då fick det vara nog så jag tog lite käk och sen åkte jag, katta och carina ut i skogen ;P...

Sen har vi ju oxå haft besök från Stockholm :) Var riktigt trevligt, vi satt och pratade och skrattade åt allt kändes det som.. ;P Satt nog uppe till 1 tiden på lördagskvällen.. Då var jag helt slut, klev upp 04.50 på morgonen och somnade nog 01.10 så jag aa var väldigt trött..

Imorn är det skola som gäller först, för jag har matte B som jag måste in och ha. Sen börjar jag jobba 13.30-22 lr 20 det vet jag inte riktigt än. Jag är väldigt trött och inte på mitt bästa humör men men så är det ibland.. Imorn ska jag gå med C så jag hoppas det kommer gå bra :) Det brukar det göra iaf :)...
Hoppas bara att Maggan e där så jag blir på lite bättre humör :)

NU ska jag försöka göra nåe vettigt sen ska jag hem och titta på Våra Vänners Liv :)

Kram

Imorn!

Hejhej!

Imorn är det lördag, då väntas jobb på sjukhuset 7-15, känner mig inte särskilt pigg för det men men, det måste göras och jag ska vara glad över att jag kunde byta söndagen till onsdagen som varit iaf.. Vi får även besök imorn från Stockholm, om det inte blir världens väder..
Alltså mindag idag har väl varit ok, sov till 10.10 eftersom jag var ledig, gick upp och tog mig lite frukost och satte mig och dega framför tv, sen sa Katta att hon skulle till farmor och farfar en sväng så jag tänkte att jag ville följa med dit och träffa dom lite. Vid 14-tiden var det dags för en klippning, blev rejält kort med tanke på att jag hade ganska långt hår..
Sen har jag inte gjort ett dugg, bara slöa och tråka.. Blev iaf idol kl 20 och jag säger då det, Minnah e helt underbar på sång..

Känner mig inte direkt på topp så jag tror jag avrundar och vi hörs igen när jag e på bättre humör..

Puss


Vet.....

Hallo!!

Ja det var ett tag sen jag sist skrev, men har för mycket att göra, praktiken och är helt orkeslös och slut när jag kommer hem..

Har väl hänt lite grejer sen sist.. Bla har jag sett en väldigt fin tjej :) ;P Sliter och flänger på praktiken, det är väldigt spännade och intressant men ändå ganska obehagligt och otryggt. Oftast känner jag på mornarna, usch jag vill inte in dit men när jag väl kommer in blir det riktigt najjs när man väl kommer igång, Sen kan det bli lite drygt efter ett tag men sen blire roligare efter ett tag igen :)

I helgen får vi besök av Micke och Malin och deras 3 barn Fanny,Klara och Thea :) Det var ett tag sen man träffade som :) så det ska bli kul att få träffa dom igen förutom att jag måste jobba lördagen 7-15 men det kommer gå kanon :) Kanske en aning trött bara på kvällen men men... Ska jobba imorn istället för på söndag iaf så d e pretty najjs :) Jaja så ser läget ut för tillfället :) Tur att Maggan jobbar på avdelningen jag är på för är man nere så brukar hon få upp en på humör igen :) <3

Pöss

sen sist

Hallo :P

Idag har jag haft min första praktikdag :) Gick mycket bättre än vad jag kunde ana, fick göra ganska mycket faktiskt.. Började 7 eg så jag tog cykeln ner till station för att kliva på bussen (iskallt på vägen dit) aja väl framme står det ganska många och väntar, bussen kommer men stannar vid fel hållplats och sen stänger av motorn :O jag tänkte men va fan, jaha?? Det visar sig att bussens bromsar inte funkar, så bussen kommer inte gå, tåget går 07.15 så det var bara o cykla hem när kl var 06.23, kallt och väldigt trött.. Hemma igen får jag akut ont i magen och illamående, :( Mamma skjutsar iaf ner mig till station där det är sjukt mycket folk som väntar på tåget, jag slapp iaf gå från station väl framme för Conny kom och skjutsa mig :) Tack så mkt för det :)
På sjukhuset får jag kläder och byter om sedan började min dag ungefär 08.30 ;P

imorn börjar man 13.30 iaf ;P :)

Var hos min vik sen torsdags och kom hem igår, älskar att vara där för det e så lugnt och skönt och helt otroligt myyysigt :) Jepp sen igår oxå var vi iväg och tittade på 1v liten underbaring :) Lilla Alice som var helt obeskrivligt söt :) <3

Nu ska jag ta mig en cappuccino (stavning) och bara softa tills jag ska lägga mig :)

Pöss


Lov :)

Hallo!

Har haft lov nu sedan fredag, väldigt skönt för jag kände redan för några veckor sedan att jag var skoltrött. Har hänt ganska mycket faktiskt (: På lördagen kl 12.00 ungefär fick vi besök av en tjej från Stockholm :) Vi satt och pratde och var på 40-års kalas hos Hasse, vart ett riktigt KAOS kalas. Kul,asgrav,obeskrivligt och skrattretande ;P... Åkte hem runt 22 tiden och jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde då när vi kom hem, vi satt uppe och tittade på The event och fattade ingenting ;P tror vi lade oss vid 02-tiden ;P höhö..

På söndagen, vaknade av att någon var uppe och gick i huset när klockan var typ runt 6 ;) ;O Fast somnade som tur e. Vaknade nog runt 9 lr om hon va 10. Jag och Kersti pratade om att hon oxå hade hört att någon var uppe och gick 6. Sen kom lilla hjärtat upp och sa att Linda Och Mats har fått en liten flicka :) Snacka om gulligt och underbart :) <3
Vi skulle gå hit och äta frukost men det var låst så vi fick vänta ute ;P Men när jag sedan ringde mamma så sa hon att hon hade lagt ut nyckeln ;p haha aja men men vi hade det väl ganska najjs ute oxå..

Igår satt jag faktiskt och pluggade social omsorg ;P Sen ringde Alex mig och vi pratade ett bra tag :) Var ganska slö på kvällen men men.. Aa vet inte riktigt vad som hände men slö vart jag.

Nu ska jag lyssna på lovely music ;P

PUSS


Bilden är tagen uppe hos Chicko om det är 2 år sen tror jag ;P
Hon är oxå hemma nu btw :) Hoppas hon kommer och hälser på innan
hon far hem. :) <3

RSS 2.0