mycket

Hej!

Förlåt, men just julhelgena är det alltid lika mycket att göra och jag har inte haft tid att bloggat, och på juldagen vart jag magsjuk, vi var hos eva och jag höll på att svimma i trappan på väg upp till toan och jag mådde riktigt dåligt..
fick många bra julklappar iaf och imorn åker jag iväg upp till fjälls.. Har inte tillgång till någon dator så jag kommer inte kunna blogga..
Aja ska träffa ange, och alex och kanske annica, erik, o hoppas jag får träffa alla... :)

Kram

Julbök och julstök ;P

Halloj!

Idag har jag inte gjort något annat än o skrive julkort och slagit in julklappar :P... Fick lov igår och snacka om att det känns underbart, vaknade idag vid 8 då mamma och hela gänget skulle iväg till både dagis, skola och jobb. Tyckte att d var för tidigt för o kliva upp, så jag somnade om igen och vaknade vid kvart i nie, men inte ville jag upp då hlr.. Somnade om och vaknade 11.15 ;P snacka om skönt att sova..
Nu sitter jag och bara njuter och lyssnar på Minnah Karlsson´s skiva via spotify :) Love it!!!

Mår väl bättre än sist jag skrev kan jag oxå meddela ;P + att mina julklappsinslagningar är då fane mig snyggast :P


Fin tjej :) <3

ja ja jag vet!

Hej alla!

Jag vet att jag e sämst på att uppdatera min blogg. Jag som många andra skyller på att jag har för mycket att göra.
Men helt ärligt har jag ingenting att göra, det är väl skolan på vardagarna, kolla när syrran spelar match på helgerna och ba slappa för att orka skolan.

Vad finns det just det jag saknar i mitt liv? alla klagar på mig för jag inte gör ngt hemma. inte konstigt, jag är helt slut efter skoldagarna, jag orkar inte göra ngt förutom att äta och slappa. Gör vissa uppgifter när jag orkar/känner för det.
Skulle fan anlita en nanny som kan hjälpa till me allt, laga maten när inte mamma och E har tid, leka med lillasyster när jag inte vill, ta hand om henne oxå, hjälpa mig med läxorna, hjälpa mig städa mitt rum när jag e så jävvla lat och orkeslös för att inte göra det själv.. Hjälpa mig få ut mig aggression (stavning) och frustation när mitt humör inte är på topp, hjälpa mig genom svåra beslut..

Jag är 17 år, en glad och sprallig tjej på utsidan, men på insidan finns en mycket ledsen och orkeslös tjej.. Jag har förlorat många jag älskar/älskat i mitt liv.. En oerhört bra och snäll och glad kille begick självmord för 2 år sen ungefär, innan det dog både gammelmorfar och gammelfarfar plötsligt och jag hann inte ta farväl av dom.. Jag har haft en mycket söt och fin tjej som kände att det inte funkade bra mellan oss och det hade väl hänt lite grejer mellan oss innan det som jag ångrar som fan.. Min vän ringde mig för någon vecka sedan och sa att hon inte ville leva längre och att hennes föräldrar åkt bort, jag själv stod på praktiken och höll på att bryta ihop... Jag sa till min vän att jag snart skulle ringa upp och gör inget tills dess.
Jag gick till min handledare och sa att jag skulle gå iväg ett tag, jag ringde upp min vän och frågade vad som hänt, hon berättade vad som vad fel och skickade en bild på sig med en kniv i ena handen. Jag tittade på bilden och sa fan om du gör ngt med den kniven.. Jag klarar mig inte utan dej, utan dej är jag som ett hav utan vatten, utan dig är jag som yin utan yang, det går ju inte fattar du inte det? Lägg ner kniven, prata med mig och andas långa långsamma andetag. Jag älskar ju dig, ja finns alltid för dig men du måste lova mig att du inte gör ngt..

Hon lovade att hon inte skulle göra någonting men jag var ändå orolig, jag kunde inte koncentrera mig på vad jag gjorde på praktiken, jag försökte se ut som jag gjort tidigare den kvällen tror jag jag jobbade :O.. Aja hursom men jag tror att alla iag min handledare såg att det var ngt så jag ville berätta för henne vad det var.. tack För det Carina att du fanns just då :) <3 Saknar min praktik, saknar alla girls på kir.

Så nu vet ni en del om mig..



// Mimmi

Skärpning

Hejhej!

Jag vet att det var ett tag sen jag bloggade sist.. Haft fullt upp på praktiken och sen har jag inte orkat loggat in och bloggat..

Har väl inte hänt så mkt sen sist, var sista dan jag praktisera igår.. Kändes väldigt tråkigt, lix nu efter 5 veckor man har kommit in i arbetssätten och arbetsmoralen. Man har börjat lärt känna patienterna och personalen.. Ne usch igåt då jag skulle gå hem vid 21-tiden ville jag inte hem på ett sätt men det var väldigt skönt på ett vis oxå, för jag var trött och ville hem och titta på idol.. Men iaf så tackade Carina mig för allt jag har gjort och jag tackade henne och jag kände hur jag fick tårar i ögonen.. Uscha, men men så e det..

Lix va fan ska jag nu göra, gå till skolan på måndag, usch det vill ja inte.... Men som skönt e är d bara 1.5 vecka i skolan sen äre lov :) Vad man nu ska göra på lovet är en fråga.. Hoppas på att det blir ngn färd upp till stugan.. :)

Puss o Kram / Mimmi


Shopping!

Hej hej :)

Idag har man i Valbo från 11.30-18.30, herregud var vi har handlat.. Hade skitont i fötterna för jag har gått så mkt..

handlade, 1 halsband från guldfynd, 1 parfym från kicks, 1 skjorta från carlings, 2 peaktröjor från stadium, 1 headset från the phone house, fick jag typ som julklapp av mormor och morfar :) jag handlade: 1 film från toys rus (julklapp), 1 tomte från cervera (julklapp), 1 tomte och tomegumma oxå från cervera (julklapp) och hårfärg från coop ;P

helt sjuk dag med mkt spring fram och tillbaks ;P

Pöss nu ska jag snart äta sen färga håret :)

Mja

Tjatja!

Drog in till jobbet med 06.10 bussen som körde riktigt sakta men jag själv e ju ganska snabb så ja var inne ca 07.00 när jag skulle börja, bytte om på 2 min och kasta mig in i hissen, där jag mötte C.L ;P...
Dagen gick väldigt fort, fick ta massa blodsockerkontroller och hjälpa till med påklädning och duschning, mm..
Swisch sare bara så var dagen slut och jag fick gå ut i kylan för att vänta på bussen.

Imorn börjar man oxå 07.00-15.00, kommer att vara jättetrött imorn för d e ja nu redan.. Är iaf ledig helgen så d e ju skönt det iaf så jag kan få vila upp mig lite :) Jag trivs på praktiken, jag trivs med personalen iaf vissa :) Jag trivs med patienterna  iaf vissa där oxå.. Det kommer bli jobbigt att sluta, för vissa har jag fått riktigt bra kontakt med, och sen finns det ju några elever som jag oxå har fått kontakt med.. Så det kommer bli lite småjobbigt..

Men men Puss puss nu må ja kila


RSS 2.0